Uitzonderlijk vervoer

Ladingen tot 108 ton

MACHINES

Uitzonderlijk machinetransport vormt de hoofdactiviteit van All Exeptional. We deinzen niet terug voor machines met uitzonderlijke afmetingen. Onze expertise en modern wagenpark maken van ons de perfecte logistieke partner voor buitenmaatse machines.

All Exeptional is uw transportspecialist in binnen- en buitenland. Onze experten stippelen uw project uit van A tot Z, rekening houdend met routes, bereikbaarheid en vergunningen.

BUITENMAATSE ONDEELBARE LADING

Steeds voorziet All Exeptional een oplossing op maat en aangezien vele containers, zwembaden, ketels, ovens en silo’s uitzonderlijke maten bevatten, is dit voor ons geen probleem.

LIGGERS EN BALKEN

Wij vervoeren uw balken, liggers en rolbruggen met daarvoor aangepast materiaal zoals dolly’s, uitschuifopleggers, diepladers, … Dankzij onze professionele aanpak is uw materiaal tijdens het transport steeds in veilige handen.

Constructies

Naast het vervoeren van machines vervoert All Exeptional ook constructies en ondeelbare ladingen. Met de nodige professionaliteit organiseren wij al uw buitenmaatse constructies. Geen enkele ondeelbare lading die ons te groot is.

EIGEN BEGELEIDINGSDIENST

Vrachten worden door hun constructie steeds langer, hoger, breder en zwaarder. Om deze vrachten veilig tot hun bestemming te brengen, hebben we 2 begeleidingswagens die 24/24 op de baan zijn voor de eigen begeleiding te voorzien.